Sandwich for enhver smag

 

 

Står du og mangler noget, som du kan spise på farten, og ønsker du en sund og velsmagende bid mad? Så er du altid mere end velkommen til at kigge forbi vores bageri. Hos os kan du finde et stort og velassorteret udvalg af lækre og frisksmurte sandwich, der både er velegnede som frokost eller som et let måltid, når sulten melder sig om formiddagen eller om eftermiddagen. Vi smører de første sandwich allerede kl. 6 om morgenen, så hvis du ikke har mulighed for at hente den i din frokostpause, kan du altid komme forbi os om morgenen og tage den med på arbejde.

 

Vælg mellem flere forskellige smagskombinationer

 

Vi tilbyder flere forskellige smagskombinationer, så der er noget at vælge imellem, uanset hvad du har lyst til. Du kan for eksempel vælge mellem følgende sandwich:

  • Skinke og ost
  • Kylling og bacon
  • Frikadeller og rødkål
  • Æg og rejer


Alle vores sandwich bliver smurt på en grov sandwichbolle.

 

Bestil gerne flere sandwich i forvejen

 

Hvis du skal købe en eller flere sandwich, og du gerne vil være sikker på, at vi ikke har udsolgt af den eller de smagskombinationer, som du kunne tænke dig, så kan vi anbefale dig at foretage din bestilling i forvejen. Det kan du enten gøre ved at udfylde vores online formular, ved at kontakte os eller ved at kigge forbi butikken.

Når du bestiller i forvejen, så kan du altid være sikker på, at vi har dine bestilte og frisksmurte sandwich klar til dig, når du kommer for at hente dem.Vil du have en sund, nærende og ikke mindst velsmagende bid mad, som du ikke selv skal lave, så kom forbi Ejby Bageri.

Her finder du hver dag et lækkert udvalg af frisksmurte sandwiches, som både velegner sig til frokost eller et let måltid, når sulten melder sig om formiddagen eller eftermiddagen.

Vi smører allerede de første sandwiches kl. 6 om morgen, så du kan komme forbi og tage den med på arbejde, hvis ikke du har tid til at hente den i frokostpausen.

Har du Spørgsmål?

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.