Om vores bageri i Ejby

 

Hos Ejby Bageri ApS finder du et bageri med styr på håndværket. Vores indehaver, Claus, startede i lære tilbage i 1999, og han har således 22 års erfaring inden for faget. Du er dermed sikret velsmagende brød og kager, som kan nydes til enhver anledning.

 

Vi er et gammeldags og moderne bageri på en og samme tid, og vi bager al vores brød med surdej.

Vi tilbyder 100 % tilfredshedsgaranti

 

Vi tilbyder blandt andet:

  • God service
  • Gode råvarer
  • 100 % tilfredshedsgaranti

 

Det er vigtigt for os, at vi selv kan stå inde for de produkter, vi forhandler, og derfor tilbyder vi også 100 % tilfredshedsgaranti på alt lige fra vores brød til vores kager. Vi ved nemlig, at vores bagværk smager, som det skal, idet vi udelukkende anvender gode råvarer, så vores produkter er fyldt med smag.

 

Tid til friskbagt hver dag


Vores motto er ”Tid til friskbagt hver dag”. Det betyder blandt andet, at der i nogle tilfælde kan være udsolgt af nogle af vores varer, men så går vi altid i gang med at bage mere. Dette er desuden med til at sikre, at vores varer altid er friske.

Kontakt os og hør mere om vores bageri og vores baggrund
Kunne du tænke dig at høre mere om vores bageri og vores baggrund, eller har du nogle spørgsmål omkring vores tilfredshedsgaranti og vores sortiment? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores butik.