Kager til kaffen til hverdag og fest

 

 

Hvis du vil forkæle dig selv eller dine gæster med en kage til kaffen, så tag endelig en tur forbi vores bageri i Ejby. Her har vi et stort og varieret udvalg af kager for enhver smag. Vi tilbyder både traditionelle og festlige kager, så der er noget at vælge imellem, uanset hvad anledningen er.

Vores udvalg af kager til kaffen består af både tørkager og almindelige skærekager. Derudover forhandler vi også sæsonprægede småkager.

 

Lider du eller dine gæster af allergi eller intolerancer?

 

Alle vores kager bliver bagt med smør, og i de fleste af kagerne er der også almindelig mel i. Hvis enten du selv eller en af dine gæster lider af for eksempel glutenallergi eller laktoseallergi, så kan vi både rådgive og vejlede dig omkring, hvilke kager til kaffen du kan købe. Vi har typisk 1-2 forskellige kager uden gluten, og vi hjælper dig som nævnt gerne med at finde nogle kager, som alle kan tåle, hvis der er behov for det.

 

Kig forbi og se vores store udvalg af kager til kaffen

 

Uanset om du skal bruge kager til hverdag eller en festlig begivenhed, så har vi noget at vælge imellem for enhver smag. Du skal bare kigge forbi vores butik og se nærmere på vores sortiment. Her kan du også få rådgivning og vejledning i forbindelse med eventuelle allergier og intolerancer. God service og masser af velsmag er noget af det, som vi lægger allermest vægt på.

Har du Spørgsmål?

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.