Brød bagt på traditionel vis og i stenovn

 

 

Har du lyst til at forkæle dig selv med noget lækkert brød om morgenen, til frokosten eller måske til aftensmaden? Så er du velkommen til at kigge forbi vores bageri i Ejby for at se nærmere på vores store sortiment af forskellige typer brød.

 

Sådan bager vi vores brød

 

Vi bager vores brød på både traditionel vis, i store ovne og i stenovne, da der kan være stor forskel på, hvordan de forskellige brødtyper skal bages. Vores stenovn bliver i særlig høj grad brugt til vores grovbrød, da denne bagning gør brødet mere sprødt.

Vi har stor succes med kassedej, langtidshævede rundstykker, italienske brød og manitoba, som bliver meget saftigt, idet der er meget vand i dejen. Vores brød står i op til 48 timer, inden det bliver skåret ud og smidt i ovnen.

Af bløde deje har vi ligeledes flere forskellige slags, og vi anvender både surdej, langtidskoldhævet dej og polish, som er en dej, der fremstilles dagen før, og som giver rigtig meget smag.

Vi tilbyder også et stort udvalg af glutenfri brød, hvis du er en af de mange danskere, der ikke kan tåle gluten, eller som af andre årsager ønsker at undgå det.

 

Kig forbi vores butik og se vores store udvalg

 

Du er altid mere end velkommen til at tage en tur ind forbi vores butik i Ejby for at se nærmere på vores store og velassorterede sortiment af brød.

Har du Spørgsmål?

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.