Lagkager og bryllupskager til de store begivenheder

Skal du holde fødselsdag for familie eller venner, og kunne du tænke dig at bestille en velsmagende og flot lagkage fra vores bageri, så du selv slipper for at stå i køkkenet? Eller skal du giftes, og er du i den forbindelse på udkig efter den helt perfekte bryllupskage? Så står vi hos Ejby Bageri ApS klar til at sikre, at du får lige netop den kage, som du kunne tænke dig.

Det er kun din fantasi, der sætter grænserne

Ingen bestillinger er for store, og det er kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvad der kan lade sig gøre i forhold til smag. Vi kan tilbyde traditionelle smagskombinationer, som for eksempel hindbær og chokolade, men vi kan også tilbyde mange andre lækre smagskombinationer – præcis som du ønsker det.

Vi sørger for, at du får kompetent rådgivning og vejledning under hele forløbet lige fra den indledende idéfase til den endelige lagkage eller bryllupskage. Det er nemlig altafgørende for os, at du får lige netop den kage, som du forestiller dig – og det gælder både i forhold til smag og udseende.

Vælg mellem afhentning eller udbringning

Når du bestiller en bryllupskage eller en lagkage hos os, så kan du enten vælge, om vi skal komme ud og levere kagen på en ønsket adresse, eller om du selv vil hente den i vores bageri.

Kontakt os og bestil en bryllupskage eller en lagkage hos os

Du er velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak omkring din kommende lagkage eller bryllupskage. Vores priser varierer alt afhængigt af dine individuelle ønsker og behov, og hvor mange personer der skal være til.

Online Bestilling

Vi har gjort det muligt at sende bestilling til vores bageri. ​ Når bestillingen er modtaget, vender vi glædeligt tilbage med information omkring tidspunkt for afhentning, pris m.m..

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Pop-up bekræftelsen er kvitteringen for modtagelse af ordren.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

​​Følg Ejby Bageri på Facebook

​Hos Ejby bageri opdaterer vi løbende vores Facebook med spændende projekter og information.

​Kontakt os

​​Nørregade 11 5592 Ejby

Klik her for rutevejledning

Telefon: 64 46 10 42

E-mail: ejbybageri@pc.dk

CVR: 34208948

Åbningstider

Mandag - torsdag

05.45 - 17.00

Lør, søn og helligdage

06.00 - 16.00

24. - 25. december & 1. januar: 

Lukket

23. december åbent til kl 

18.00

Ejby Bageri ApS

​Vi arbejder med en klassisk brødfremstilling, der gør vores friskbagte brød til en kulinarisk oplevelse.