Glutenfrie brød og kager

​Lider du eller en af dine gæster af glutenallergi, og er du i den forbindelse på udkig efter glutenfrit brød eller glutenfrie kager? Så er du kommet til det helt rette bageri. Hos Ejby Bageri ApS har vi altid et bredt sortiment af forskellige glutenfrie produkter, så glutenallergikere ikke behøver at gå glip af lækkert brød og velsmagende kager.

Vores udvalg af glutenfrie produkter

Vi tilbyder et bredt sortiment af glutenfrie produkter, så der er noget at vælge imellem for enhver smag. Vi tilbyder blandt andet:

  • ·​Groft og almindeligt brød
  • ·​Groft og almindeligt franskbrød
  • ·​1-2 forskellige kager

Ønsker du at foretage en større bestilling af glutenfrie produkter, så kan det være en rigtig god idé at bestille på forhånd, så vi er sikre på, at vi har nok bagværk til dine behov.


​Vil du bestille en glutenfri bryllupskage eller en lagkage uden gluten til din fødselsdag, så kan vi også være behjælpelige med det. Vi lytter til dine ønsker og behov, og på baggrund heraf kan vi sammensætte en lækker og velsmagende kage, som både du og dine gæster kan spise med god ro i maven.

Kontakt os og hør mere eller bestil glutenfrit bagværk i dag

Kunne du tænke dig at høre mere om vores udvalg af glutenfrie produkter, eller ønsker du at foretage en bestilling på forhånd, så er du velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores butik i Ejby. Ved forhåndsbestilling kan du med stor fordel også benytte dig af vores online bestillingsformular.

Online Bestilling

Vi har gjort det muligt at sende bestilling til vores bageri. ​ Når bestillingen er modtaget, vender vi glædeligt tilbage med information omkring tidspunkt for afhentning, pris m.m..

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Pop-up bekræftelsen er kvitteringen for modtagelse af ordren.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

​​Følg Ejby Bageri på Facebook

​Hos Ejby bageri opdaterer vi løbende vores Facebook med spændende projekter og information.

​Kontakt os

​​Nørregade 11 5592 Ejby

Klik her for rutevejledning

Telefon: 64 46 10 42

E-mail: ejbybageri@pc.dk

CVR: 34208948

Åbningstider

Mandag - torsdag

05.45 - 17.00

Lør, søn og helligdage

06.00 - 16.00

24. - 25. december & 1. januar: 

Lukket

23. december åbent til kl 

18.00

Ejby Bageri ApS

​Vi arbejder med en klassisk brødfremstilling, der gør vores friskbagte brød til en kulinarisk oplevelse.