Brød bagt på traditionel vis og i stenovn

Har du lyst til at forkæle dig selv med noget lækkert brød om morgenen, til frokosten eller måske til aftensmaden? Så er du velkommen til at kigge forbi vores bageri i Ejby for at se nærmere på vores store sortiment af forskellige typer brød.

Sådan bager vi vores brød

Vi bager vores brød på både traditionel vis, i store ovne og i stenovne, da der kan være stor forskel på, hvordan de forskellige brødtyper skal bages. Vores stenovn bliver i særlig høj grad brugt til vores grovbrød, da denne bagning gør brødet mere sprødt.

Vi har stor succes med kassedej, langtidshævede rundstykker, italienske brød og manitoba, som bliver meget saftigt, idet der er meget vand i dejen. Vores brød står i op til 48 timer, inden det bliver skåret ud og smidt i ovnen.

Af bløde deje har vi ligeledes flere forskellige slags, og vi anvender både surdej, langtidskoldhævet dej og polish, som er en dej, der fremstilles dagen før, og som giver rigtig meget smag.

Vi tilbyder også et stort udvalg af glutenfri brød, hvis du er en af de mange danskere, der ikke kan tåle gluten, eller som af andre årsager ønsker at undgå det.

Kig forbi vores butik og se vores store udvalg

Du er altid mere end velkommen til at tage en tur ind forbi vores butik i Ejby for at se nærmere på vores store og velassorterede sortiment af brød.

Online Bestilling

Vi har gjort det muligt at sende bestilling til vores bageri. ​ Når bestillingen er modtaget, vender vi glædeligt tilbage med information omkring tidspunkt for afhentning, pris m.m..

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Pop-up bekræftelsen er kvitteringen for modtagelse af ordren.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

​​Følg Ejby Bageri på Facebook

​Hos Ejby bageri opdaterer vi løbende vores Facebook med spændende projekter og information.

​Kontakt os

​​Nørregade 11 5592 Ejby

Klik her for rutevejledning

Telefon: 64 46 10 42

E-mail: ejbybageri@pc.dk

CVR: 34208948

Åbningstider

Mandag - torsdag

05.45 - 17.00

Lør, søn og helligdage

06.00 - 16.00

24. - 25. december & 1. januar: 

Lukket

23. december åbent til kl 

18.00

Ejby Bageri ApS

​Vi arbejder med en klassisk brødfremstilling, der gør vores friskbagte brød til en kulinarisk oplevelse.